.

.

Мишелин Премиер А С 235 45- H гума

Мишелин Премиер А С 235 45- H гума

DEN 1743.68

Количината на стоката
Това е достапна

Премиерот на Мишелин А/С е турнеја, цела сезонска гума произведена за патнички возила и SUV. Мишелин нуди гаранција од 60.000 милји со варијанта со овој модел на гуми .. Гумата нуди одлична цело време влечење, вклучително и во лесен снег, благодарение на соединението со висока влечење на силика и сончогледово масло. Гумата добро го зафаќа патот во овие услови на патот, бидејќи шемата на шарите, со своите блокови на шара и нежен дизајн на SIPE, обезбедува дополнителни рабови за гризење за возење во снег. Во гумата има и извонредна влажна временска влечење што ја подобрува додека гумата се истроши .. Технологијата за безбедност на зимската безбедност на Мишелин ја подобри влажната влечење на гумите и влажниот временски пат, додека шарата се истроши. Додадените проширувачки жлебови на дожд и новите жлебови ја зголемуваат влажната влечење на гумите и способноста за канализирање на вода како што носи. Проширените жлебови на дожд од страна на опсегот на ребрата се шират, додека новите жлебови на шемата на рамото се отвораат со абење. Ова нуди зголемена отпорност на хидропланирање и исклучителен влажен и зимски временски период, дури и во истрошената состојба . Вкупната технологија за перформанси ги зголемува целокупните перформанси на гумите. Заедно со одличниот временски зафат, му помага да престане пократко. Влечењето обезбедено од специјалното соединение на шарите и оптимизираниот отпечаток на гумите помагаат да се зголеми моќта на сопирањето на гумите и да се скрати растојанието за сопирање. Технологијата исто така ја подобрува контролата на моделот. Одговорноста на управувачот станува поостра, без да жртвува удобност или безбедност, а возачот е во состојба брзо да одговори на променливите патни површини брзо и со леснотија .. Засилената внатрешна структура на гумите, со поддршка на челичниот појас, ја подобрува издржливоста на гумата за време на возењето со голема брзина. Гумата ја одржува формата дури и под голем притисок на возењето, со што искуството за возење е побезбедно .. Премиерот А/а го намалува вревата на патот што се слуша во кабината на возилото. Технологијата за контрола на удобноста обезбедува униформност и користи компјутерска оптимизирана шема на шара за да се минимизира бучавата што ја прави шарата. Звучните бранови што ги генерираат гумите се канализираат преку неговото стапало, нудејќи тивок и удобен погон. Засилена влажна влечење. Подобрена влечење со абење на шара. Целата временска гума. Скратено растојание за сопирање. Прецизна одговорност на управувачот. Удобно искуство во возењето.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата