.

.

Директен разговор $ мобилен hotspot & byot безжичен интернет врска 10 GB податоци 60-дневен припејд план директно горе

Директен разговор $ мобилен hotspot & byot безжичен интернет врска 10 GB податоци 60-дневен припејд план директно

DEN 623.84

Количината на стоката
Това е достапна

Директно горе е наједноставниот начин да додадете план или минути на вашата мобилна сметка. Нема да добиете пин. Откако ќе ги внесете и потврдите вашите средства за мобилен број, директно ќе бидат откупени на вашата мобилна сметка. Mobile Hotspot од 50 $ $ Mobile hotspot доаѓа со 10 GB податоци со податоци со голема брзина. За употреба само со директно разговори мобилно жариште или донесете своја програма за таблети . на што ќе добиете : Опфаќање на мрежата Америка се потпира. Само компатибилен со уредите за мобилни точки со директен разговор и донесете ваша сопствена програма за таблети. Нема договор. 60-дневни услуги. Како работи : ќе добиете е -пошта за потврда од наскоро по купувањето. Втората е -пошта од ќе потврди успешно откупување на средства на вашата мобилна сметка. Имајте на ум : нема приноси или поврат на електронски исполнето време на емитување. не е одговорен за украдени или погрешно поставени е -пошта за откуп. Услови и правила : *Ве молиме, упатете се секогаш на најновите услови и услови за услуга на веб -страницата за директен разговор. Со брзина од 2 G, функционалноста на некои апликации за податоци, како што е аудио или видео, може да биде засегната не за употреба со мобилни телефони со директно разговори кога купувате, активирате или користите директен производ за разговор или директно разговори за безжични услуги, вие се согласувате да ги почитувате со најновите услови и услови на услуга, кои се предмет на промена од време на време без најава. Straight Talk е регистрирана трговска марка на Tracfone Wireless, Inc., компанија Verizon. © 2023 Tracfone.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата