.

.

Касета DesignJet T.

Касета DesignJet T.

DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Прегледот е лесен за добивање на јасни, јасни резултати. Дизајнирано заедно со вашиот HP Design Jet Printer/MFP како оптимизиран систем за печатење, оригиналните HP мастила можат да помогнат во намалувањето на времето, да се подобри продуктивноста. Изберете од големини на кертриџ од 40 до 300 ml за да одговараат на вашите потреби. ИДЕАЛ за работни групи за дизајн и инженерски тимови кои произведуваат апликации CAD и општа намена. Лесно е да се добијат јасни, јасни резултати. Дизајнирано заедно со вашиот HP Design Jet Printer/MFP како оптимизиран систем за печатење, оригиналните HP мастила можат да помогнат во намалувањето на времето, да се подобри продуктивноста. Изберете од големината на кертриџот од 40 до 300 мл за да одговара на вашите потреби. , Печати по печатење, кертриџ по кертриџ со оригинални HP мастила. Избор на големини на кертриџ се вклопуваат во начинот на кој работиш касети со мастило од 300 мл, овозможуваат повеќе без надзор.Дискулерите Посетете го http : ///рециклираат за да видите како да учествувате и за тоа Достапност на програмата HP Planet Partners; Програмата можеби не е достапна во вашата област. Онаму каде што оваа програма не е достапна, консултирајте се со листот за податоци за безбедност на материјалот (MSDS) достапен на http : ///go/ecodata за да одредите соодветно отстранување. Споредба на касети со мастило од 300 ml HP 728 Design Jet со касети со мастило од 40- и 130-ml HP 728 Design Jet. Компатибилни печатачи : HP Design Jet T730 печатач, HP Design Jet T830 мултифункционален печатач.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата