.

.

Фери-матри од 38 мг пиперка, топла слатка банана растителна семиња пакет

Фери-матри од 38 мг пиперка, топла слатка банана растителна семиња пакет

DEN 23.04

Количината на стоката
Това е достапна

Пиперките од слатка банана се сеамерикански избор. Овие произведуваат многу слатко овошје без трага од топлина. Тие можат да се јадат во која било големина, но се најдобри на 6 до 7 инчи. Кога зрели, тие претвораат светло жолта боја. Енергични, исправени растенија држат пиперки од земјата. Пиперките од слатка банана се сеамерикански избор. Овие произведуваат многу слатко овошје без трага од топлина. Тие можат да се јадат во која било големина, но се најдобри на 6 до 7 инчи. Кога зрели, тие претвораат светло жолта боја. Енергични, исправени растенија држат пиперки од земјата . • Пополнете wt.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата