.

.

Меџик за пливање на Sebile® риболов риболов тврд мамка

Меџик за пливање на Sebile® риболов риболов тврд мамка

DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Познати од риболовците ширум светот, риболов магичен пливач на Sebile Magic, создава животно движење за пливање, што предизвикува дури и најпознатите рибини риби да штрајкуваат. Револуционерниот дизајн на риба Лур комбинира компресирана, грмушка со глава со заострен нос, висок грб и спојно тело за да создаде реално дејство за пливање што се лизга низ водата, правејќи турбуленции прво од едната страна, а потоа од друга страна. Дизајнот на тврдото тело обезбедува поголема стабилност кога ќе се извади или да се троши со брзи брзини, а мамката може да се развлече, да се заглави и да се паузира за да се промени дејството. Подобрени хардверски материјали, вклучително и куки со високи производи и засилено тело, нудат поголема јачина на влечење и додадена издржливост. Риба мами со реално дејство за пливање ги привлекува сите видови во свежа или солена вода. Уникатен дизајн со компресирана глава, висок грб и спојно тело. Тешката конструкција обезбедува поголема стабилност кога се презема или троши со брзи брзини. Риболов мамка може да се развлече, да се заглави и да се паузира за промена на дејството. Куки со високи производи и засилено тело за поголема јачина и издржливост на влечење.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата