.

.

Петмајт мало животно пенкало со пластична послужавник и перка

Петмајт мало животно пенкало со пластична послужавник и перка

DEN 157.28

Количината на стоката
Това е достапна

Малото животно пенкало со пластично послужавник и Перч гарантира дека вашите мали миленичиња остануваат безбедни и надвор од штета. Со две перки, вашите мачки или лажни можат да уживаат во сопствениот простор и да внимаваат од повисоките гледишта, правејќи го просторот многу попријатен. Пластичната лента за дното и отворањето на широката врата прават чистење на ветре, а исто така помагаат во влегувањето на вашите миленици во и надвор со леснотија. Целата жица е електро -обложена за да се избегне корозија, со што ова милениче пенкало долготрајно и издржливо. Петмајт посветен на останување на лидер во индустријата во хранење со миленичиња, наводнување и сè што е вклучено во грижата за домашните миленици. Како доверлив бренд и водач за сè што е поврзано со материјалите за миленичиња, Петмајт продолжува да иновира производи дизајнирани да ги олеснат нашите животи со нашите животни. Pet Mate знае миленичиња .. затоа што имаат и домашни миленици! Малото животно пенкало со пластично послужавник и Перч гарантира дека вашите мали миленичиња остануваат безбедни и надвор од штета. Со две перки, вашите мачки или лажни можат да уживаат во сопствениот простор и да внимаваат од повисоките гледишта, правејќи го просторот многу попријатен. Пластичната лента за дното и отворањето на широката врата прават чистење на ветре, а исто така помагаат во влегувањето на вашите миленици во и надвор со леснотија. Целата жица е електро -обложена за да се избегне корозија, со што ова милениче пенкало долготрајно и издржливо. Петмајт посветен на останување на лидер во индустријата во хранење со миленичиња, наводнување и сè што е вклучено во грижата за домашните миленици. Како доверлив бренд и водач за сè што е поврзано со материјалите за миленичиња, Петмајт продолжува да иновира производи дизајнирани да ги олеснат нашите животи со нашите животни. Петмајт знае миленичиња .. затоа што имаат и миленичиња!.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата