.

.

Комплетна книга за гитара со рамни плочки

Комплетна книга за гитара со рамни плочки

DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Оваа сеопфатна студија за современата техника на гитара за гитара на Flatpicking претставува бројни соло за почетокот преку напреден гитарист за flatpicking, заедно со совети за создавање на вашите сопствени аранжмани за flatpicking. Книгата се осврнува на системот за табела, подесување, десна и лева техника, употреба на капо и темикрофон, транспонирајќи со помош на системот за нумерирање на Нешвил, Bluegrass Rack-Up-up, уредување на соло и инструменти за удирање. Ако сте во музика во земја или сина боја, или ако сакате само да развиете извонредна техника на Flatpicking, оваа книга е за вас. Напишано во стандардна нотација и табела. Стерео игра-аудио-аудио онлајн се одликува со возбудливата изведба на Стив Кауфман на секое соло со рамни плочи! Вклучува и Videio преку Интернет во кој има некои од соловите и Ttechniques претставени во книгата. Вклучува пристап до онлајн аудио и видео. Комплетна книга за гитара со flatpicking (хартија).

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата