.

.

Стандарден моторни производи инјектор на гориво

Стандарден моторни производи инјектор на гориво

DEN 415.84

Количината на стоката
Това е достапна

Стандардни моторни производи Инјектор за гориво Стандардни моторни производи Инјектори за гориво се произведуваат според барањата на ОЕ кои ги исполнуваат федералните емисии и стандардите за економичност на горивото и обезбедуваат точна опција за олеснување на инсталацијата. Стандардни инјектори на моторни производи се произведуваат со употреба на внатрешни компоненти кои се компатибилни со алтернативни горива или мешавини на гориво, вклучително и мешавини на етанол. Карактеристики и придобивки : Производител на оригинална опрема Премиум Внатрешни компоненти OE Калибрирана импеданса Фино атомизиран спреј го намалува стандардниот моторни производи за моторни производи.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата