.

.

Божиќниот албум Нацио

Божиќниот албум Нацио

DEN 249.60

Количината на стоката
Това е достапна

Ова е прво издание под името на фантумот, произведено од Дани Гутиерез и истакнато со придонеси од пријатели и долгогодишни соработници од целата земја. Албумот е дизајниран со Божиќниот концерт во живо на црквата во умот, како извор за нов материјал за изведба. Исто така, беше внимателно направено да биде исто толку покана на Божиќната трпеза. Божиќниот албум Нацио ќе го однесе слушателот во друг свет, некаде помеѓу модерните времиња и антиката, каде што се раскажува приказната за раѓањето на Христос со почит и величественост што го заслужува. Проверете ги официјалните соопштенија за печатот повеќе информации! 18 ноември 2006 година Сан Хозе, Калифорнија. Но, низ изминатите години, автентичноста на вистинската Божиќна прослава започна да се влошува. Оваа празнична сезона, музичката продукција компанија „Фантум“, во режија на Даниел Гутиерез rуниор, го претставува изданието насловено „Начиќ Божиќниот албум“ што му го понуди на националниот и меѓународниот пазар. Вистински музички проект нанесен со неизбришана Божиќна порака, оваа двојазична компилација на оригинални музички инспирации го раскажува деталниот извештај за раѓањето на Кристи и неговата цел. Даниел Гутиерез rуниор (Кристијан Табернакул хор/ Јонтез), кој го организираше и продуцираше овој музички проект, ја прифати оваа визија и ја презеде задачата за повторно обединување на избрана група на интимни и талентирани пријатели. Меѓу нив ќе најдете Tinu Diaz, познат композитор и пејач, Лилјана Круз и Josephозеф Еспиноза; И двајцата признати солисти кои се номинирани за наградата Гулаб како учесници во музичкиот проект Адорар. Користејќи широк спектар на музички изрази, од евангелско-поп до традиционална латинска народна музика, Начиќ Божиќниот албум му нуди на светот освежувачка порака што ја охрабрува душата и повторно да ги повторува во целиот вистински дух на Божиќ. Ел 18 де Новимбре де 2006 Сан Хозе, Калифорнија. Универзо. Перо ал Пасар Лос Ахос Ла Вердадера Разн де ла славион се Ха Идо влошеност. ESTA TEMPORADA FESTIVA LA COMPAñíA DE PRODUCTCION МУЗИЈА НА ФАНТУМ ДИРИГИДА Пор Даниел Гутиерез rуниор презента ал Меркадо Национал Е Интернационал Ел álbum navideño quot; nacióquot;. Proyecto Musical Impregnado del Verdadero Mensaje Navideño; Ел Нацимиенто Профетико де Jesес. Un álbum bilingüe con cánticos ineriales que orran de manera detallada el nacimiento y mensaje de jesús. Даниел Гутиерез rуниор (Коро Таберникуло Кристијано/Јонтез) Quien elaboro y produjo el proyecto se dio a la tarea de reunier a un grupo selecto de amigos íntimos y talentosos. Entre Ellos Tinu díaz reconocida arreglista y cantautora, Liliana Cruz y Joseph Espinoza; ACLAMADOS SOLISTAS NOMINADOS AL DOVE награда PO Su Partsación en el Proyecto Musical Adorar Entre otros. Утилизандо Уна Амплија Гама де Генерс мјузикли Desde Евангелие-поп Хаста Масика Трговија на АЛ Естило Латино. Quot; nacióquot; Of Rece al Mundo un mensaje Refre Scate Que alentara el alma en ensenderá en interior nuevamente el verdadero espíritu de la navidad. Божиќниот албум Нацио.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата