.

.

Gridiron сопирачки керамички заден дел од сопирачката Постави возач и патничка страна- ID одговара на Изберете: 1996- Крајслер Себринг, 1995 година- Затемнување на Митсубиши

Gridiron сопирачки керамички заден дел од сопирачката Постави возач и патничка страна- ID одговара на Изберете:

DEN 1224.96

Количината на стоката
Това е достапна

Мултислојни подлошки за сопирачките за сопирање без бучава. Процес на желба за да се елиминира периодот на пробив. Овие влошки за сопирачките се загарантирани за да ги соберат сите возила во табелата за компатибилност. Заради да ги собере следниве возила : Chrysler Sebring Coupe 2-врати Заден дел : Discodge 1995-2005 Dodge Avenger Rear : Disc 1995-2000dge Stealth fwd 1991-1996 Dodge Stratus Coupe 2-Doors Заден : Disc 2001-2005 Agle Summit Wagon 3-Doors Заден дел : Disc 1992-1995 Eagle Talon 1995 Eagle Talon Заден дел : Disc 1996-1998 Mitsubishi 3000 GT 3.0 L 1991-1996 Mitsubishi 3000 Gt Природно 1997-1999 Mitsubishi Diamante Diamante Diamante Diamante Diamante Diamante Diamante Diamante Diamante Diamante Diamante седан 4-DOOOR Затемнување на Митсубиши Rear : Disc 1995-1999 Mitsubishi Eclipse 3.0 L Rear : Disc 2000-2005 Mitsubishi Eclipse 2.4 L 2006-2012 Mitsubishi Expo Rear : Disc 1992-1994 Mitsubishi Expo 1995 Mitsubishi Expo LRV Rear : Disc 1992-1994 Mitsubishi Galant 1988,1995-1996,2004,2010-2012 Mitsubishi Galant Rear : Disc 1994 (Electronic Control Power Steering) Mitsubishi Galant Rear : Disc 1999-2003 Mitsubishi Galant DE 2007-2008 Mitsubishi Galant ES 2007-2008 Mitsubishi Galant GTS 2007 Mitsubishi Galant SE 2007 Mitsubishi Galant 2.4 L 2009 Mitsubishi Sigma 1989-1990 Plymouth Colt Rear : Disc 1992-1994 Gridiron Керамички сопирачки сопирачки со сопирачки сопирачки и предни влошки за сопирачките на предниот возач и патникот (4 вкупно) сопирачки со сопирачки керамички задни задни сопирачки, сет на возачот и страната на патникот-ID383 (го заменува Дел# D383) Одбирање : 1996-2005 Chrysler Sebring 1995-2006 Mitsubishi Eclipse 2001-2005 DODGE STRATUS 2007-2012 MITSUBISHI ECLIPSE 4 Cyl 2.4 L 2007-2009 MITSUBISHI GALANT 4 Cyl 2.4 L 1994-1998,2001-2006,2010-2012 MITSUBISHI GALANT 1991-1996 DODGE STEALTH 1995 EAGLE TALON 1991-1999 MITSUBISHI 3000 GT SL 1995-2000 Dodge Avenger 1992-1996 Mitsubishi Diamante 1992-1996 Summit Eagle 1992-1995 Mitsubishi Expo 1989-1990 Mitsubishi Sigma и повеќе-Додадете го вашето возило на нашиот фит виџет за да проверите.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата