.

.

Црево за сопирачка на сопирачката

Црево за сопирачка на сопирачката

DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Собрание на цревото на сопирачката на сопирачката Carquest. Секое црево за сопирачката е прецизно дизајнирано за да се вклопи и вклучува држачи, громи, обликувани пластични чувари, жични клипови и заштитни ракави, како што се бара за да се обезбеди дека сите делови што се носат се обновени во оригинална состојба. Цревата за сопирачките ги исполнуваат или надминуваат ДОТ, стандардите за безбедност на федералните возила (FMVSS 106) и SAE J1401 стандардите. Сите цевки се произведуваат од челик со висока оценка и електро -зглобно со цинк -обвивка што дава супериорна корозија и отпорност на 'рѓа против елементи како што се висока влажност, патна сол, вода и варовник. Секое црево за сопирачката е подложено на тест за обезбедување на квалитет на висок притисок пред да ја напушти фабриката, обезбедувајќи инсталација без проблеми и работа на вашето ново црево. Црево за сопирачка на сопирачката Car Quest Сите црева за сопирачките се дизајнирани основни на SAE J1401. Минималното оптоварување на затегнување може да до 1800n. Јачина на пукање на сите црева за сопирачките не помалку од 8000 psi. Сите крајни фитинзи се позлатени со материјал за заштита на животната средина. Квалитетната конструкција обезбедува јачина, хемиска и термичка отпорност за подолг живот. Цревата за сопирачките со крајни фитинзи на бањо вклучуваат нови мијалници за бакар за да се обезбеди соодветно запечатување. Сите црева за сопирачките се тестираат до 4.000 psi за да се обезбеди исполнување на стандардите за безбедност. Интегрални загради, доколку е применливо, вклучени за да се обезбеди соодветно вклопување и леснотија на инсталација.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата