.

.

Petit Peach Nectar, 33. fl. Оз

Petit Peach Nectar, 33. fl. Оз

DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Нектар, праска, тула 33,8 мл со витамин C. 110 kcal енергија (6%) по дел. Нема конзерванси. Дали знаеше? Секој 200 ml нектар на праска обезбедува енергија од 110 kcal (6%); 27 g шеќер (без дефиниран ДВ); 0 g маснотии (0%); 60 мг натриум (3%); Витамин Ц (100% ). Врз основа на упатството за 2.000 калории дневно. За да дознаете повеќе, посетете ја страницата www.liv-. HFC (висока фруктоза сируп од пченка) бесплатно. Содржи сок од 25%. Чувајте го вашиот град чист. www.liv-. Производ на Ел Салвадор. Чувајте на ладно, суво место. Тресете добро пред да се отвори. Фрижидер по отворањето. Најдобро пред датумот : Погледнете го пакетот. 33,8 fl Oz (1 QT 1,8 мл) 1 lt km 27,5 ctra. сингсонат, Ел Салвадор Петит Нектар праска.Тетра brik®.aseptic.tetra pak.contains 25% сок. (503) 23444000 .www.liv-.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата