.

.

Заптивката за излез на излез на куќиштето за трансфер се вклопува во Изберете: 2005- Nissan Frontier, 2004- Nissan Titan

Заптивката за излез на излез на куќиштето за трансфер се вклопува во Изберете: 2005- Nissan Frontier, 2004-

DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

SKF веќе долго време е лидер во дизајнирањето и развојот на пломби, измислувајќи го првиот интегриран заптивка на вратилото во 1928 година. Оттогаш, постојано пионериравме нови дизајни и техники за врзување. Нашите заптивки се направени на специфични дизајни со употреба на премиум материјали за да се обезбеди дека заптивката има точни својства и за апликацијата и за околината. SKF заптивките се на пат повеќе од сто години, чувајќи ги лубрикантите и загадувачите надвор. Сите производи на SKF ги исполнуваат или ги надминуваат барањата за тестирање што обезбедуваат најдолг можен живот. Заптивка за излез на излез на куќиштето за пренесување.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата