.

.

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

Страна за нова ставка - Модул за модул за исполнување, понеделник, 13 март, 9:14:42: PM

DEN 294.08

Количината на стоката
Това е достапна

IGO BN002810002 Адаптер за авто/AC со двојно USB секогаш кога е потребно, одржувајте ги вашите уреди напојувани и оперативни. До 5 W максимален излез на напојување. Обезбедува постојан 5 V DC за непречено функционирање и полнење на уредот. Мобилен телефонски уред поддржан за подобро потпирање и оптимални перформанси. Автоматски/AC адаптер со напон за влез од 110 V AC за подобро потпирање и максимална сигурност.

Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата